-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15219 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

حـجرالاسود يك قطعه سنگ است , چه ارزش و اهميتي دارد كه همه سال ميليونهامردم براي دسـت گذاشتن بر آن بر يكديگر پيشي مي گيرند و به عنوان يك مستحب موكددر برنامه زائران خانه خدا گنجانيده شده ؟
ايـن سنگ پر سابقه ترين چيزي است كه به عنوان مصالح ساختمان در يك مركز عبادت وپرستش خـداونـد به كار رفته زيرا مي دانيم كه تمام معابد روي زمين و حتي كعبه كه نخستين پرستشگاه اسـت بـارهـا تجديد بنا شده و مصالحي كه در ساختمان آن بكار رفته تغيير يافته است تنها همين قـطعه سنگ است كه با مرور هزاران سال هنوز به عنوان مصالح ثابت در اين معبد پر سابقه پا برجا مانده است بنابراين اهميت آن در واقع همان سابقه داشتن در مسير خدا و خدمت به مردم است به علاوه اين سنگ تاريخ خاموشي از نسلهاي فراوان مومنان در قرون و اعصار مختلف است اين سنگ زنـده كـنـنـده خـاطـره اسـتلام انبياي بزرگ و بندگان خاص خداست كه در كنار آن به نيايش پروردگاربرخاستند .

تفسير نمونه ج 3 ص 21
مكارم شيرازي - ناصر و ديگران

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.